Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2007

Οι τελευταίες μου ώρες στη Θεσσαλονίκη

Οι μέρες δυστυχώς πέρασαν γρήγορα. Έφτασε η ώρα να γυρίσω πίσω στο σπίτι μου.
Εδώ στη Θεσσαλονίκη απέκτησα καταπληκτικούς φίλους, δοκίμασα υπέροχες λιχουδιές, πέρασα όμορφα Χριστούγεννα, έκανα πολλές βόλτες.

Τώρα με περιμένει πάλι το δέμα του ταχυδρομείου.

Δε θα ξεχάσω ποτέ το ταξίδι μου αυτό. Ελπίζω ότι κάποια στιγμή θα ξαναβρεθώ στη Θεσσαλονίκη και θα ξαναδώ όλους τους νέους μου φίλους.

Το ταξίδι μου τελειώνει στο σπίτι του Γιώργου με ποδόσφαιρο και φαγητό στο σαλόνι!

Γεια σας.
Σήμερα αγαπημένοι μου φίλοι θα με φιλοξενήσει ο φίλος μου ο Γιώργος.

Μόλις λοιπόν χτύπησε το κουδούνι μάζεψε τα βιβλία του και ξεκινήσαμε για το σπίτι του. Σιγά σιγά φτάσαμε στο πάρκο που τώρα πια το ξέρω κι εγώ, μετά από τόσους φίλους που έχω επισκεφθεί και σ' ένα λεπτό ήμασταν σπίτι του.

Εκεί μας περίμενε η γιαγιά του και η μικρή του αδερφή η Πηνελόπη - Μαρία που είναι πολύ όμορφο και ευγενικό κοριτσάκι. Η γιαγιά του Γιώργου τον βοήθησε να βγάλει τα παπούτσια του και το μπουφάν του, γιατί ξέχασα να σας πω, πως ο Γιώργος έχει σπάσει τον αντίχειρά του και δυσκολεύεται να κάνει κάποια πράγματα.

Μόλις πολύναμε τα χέρια μας, η γιαγιά του ετοίμασε το τραπέζι για φαγητό. Ευτυχώς γιατί μου τρέχανε τα σάλια από τις μυρωδιές που έρχονται από την κουζίνα. Σνίτσελ με πατάτες τηγανιτές, σαλάτα ντομάτα και φέτα στόλιζαν το τραπέζι μας με μια ωραία ανθοδέσμη που όπως έμαθα την πήρε ο μπαμπάτους στη μαμά του για τη γιορτή των ερωτευμένων. Το μπαμπά του Γιώργου δυστυχώς δε θα μπορέσω να τον γνωρίσω για΄τι όπως μου είπε έφυγε σήμερα το πρωί ταξίδι για δουλειές.

Μόλις τελειώσαμε το φαγητό ήρθε και η μαμά τοου Γιώργου από τη δουλειά και αφού μας χαιρέτησε και με καλωσόρισε στο σπίτι τους, μας φίλησε όλου ςγλυκά και μας χάιδεψε το κεφάλι.

Τώρα ήρθε η ώρα για τα μαθήματα. Η Πηνελόπη πήγε στο δωμάτιό της κι εγώ ακολούθησα τ Γιώργο στο δικό του. Έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Ήταν ένα πολύ όμορφο δωμάτιο με το γραφείο του, την τηλεόρασή του, αλλά αυτό που μου άρεσε πιο πολύ ήταν η απρόπαυρη ηλεκτρική κιθάρα που ήταν στη γωνία.

- Δικιά σου είναι αυτή η κιθάρα;
- Ναι, μου απαντάε. Πηγαίνω κιθάρα σχεδόν δύο χρόνια. Θα σου έπαιζα κάτι, αλλά με το χέρι μου σπασμένο δε μπορώ.
- Δεν πειράζει του απαντώ κι έκατσα δίπλα στην κιθάρα του για να μπορέσει να κάνει τα μαθήματά του.

Μετά από αρκετή ώρα τα μαθήματα τελείωσαν και πήγαμε να καθίσουμε στο σαλόνι.
Εκεί μας περίμενε η μαμά του και μας ρώτησε τι θέλαμε να κάνουμε. Τελικά αποφασίσαμε να πάμε σινεμά και μετά να παίξουμε μπόουλιγκ. Έτσι κι έγινε! Πήγαμε στον κινηματογράφο και είδαμε το Γκάρφιλντ. Με πολλά ποπ-κορν και αναφυκτικό καθίσαμε στις αναπαυτικές πολυθρόνες του κινηματογράφου.

Μόλις τελείωσε το έργο πήγαμε να παίξουμε μπόουλιγκ όπως το είχαμε αποφασίσει αλλά είχε τόσο πολύ κόσμο που τελικάδε καθίσαμε γιατί θα αργούσαμε πολύ και την άλλη μέρα ο Γιώργος και η Πηνελόπη-Μαρία είχανε σχολείο. Γι αυτό η μαμά του μας πήρε και αφού αγοράσαμε φαγητό απ' έξω, πήγαμε στο σπίτι και καθίσαμε να δούμε τηλεόραση και να φάμε.

Η τηλεόραση είχε το αγαπημένο μας άθλημα, το ποδόσφαιρο. Ο γώνας ήταν ανάμεσα στη Ληντς - Παναθηναϊκό. Ήταν τέλεια. Φαγητό σοτ σαλόνι και ποδόσφαιρο, ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα. Μόλις λοιπόν τελείωσε ο αγώνας βάλαμε τις πιτζάμες μας, πλέναμε τα δόντια μας και πήγαμε στο δωμάτιο του Γιώργου για ύπνο. Ήμασταν πολύ κουρασμένοι.
- Καληνύχτα Γιώργο.
- Καληνύχτα Παλληνέα μου είπε!
- Δε θα την ξεχάσω ποτέ τη μέρα αυτή. Είμαι πλύ χαρούμενος που σ' έχω φίλο μου.
- Κι εγώ του είπα και τα μάτια μου έκλεισαν...

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2007

Στο σπίτι της Ελένης

Σήμερα θα πάω στο σπίτι της Ελένης.

Μόλις σχόλασε με πήρε από το σχολείο και πήγαμε στη στάση του λεωφορείου. Η Ελένη μένει μακριά από το σχολείο. Έτσι πήγαμε με το λεωφορείο στο σπίτι της. Η διαδρομή ήταν μεγάλη και κουραστική.

Μόλις φτάσαμε στο σπίτι της Ελένης, καθώς ήμασταν πεινασμένοι, φάγαμε το νόστιμο σουφλέ που είχε ετοιμάσει η μαμά της. Μετά πήγαμε να ξεκουραστούμε για λίγο. Η Ελένη ετοιμαζόταν για το μάθημα των Αγγλικών και μου έμαθε κι εμένα μερικές αγγλικές λέξεις. Μετά από λίγη ώρα ήρθε να με πάρει η Ελένη για να πάει στα αγγλικά. Όταν ύρισε κάναμε τα μαθήματα για την άλλη μέρα. Τη βοήθησα και εγώ. Αργότερα παίξαμε με τα καινούρια της παιχνίδια, επειδή την προηγούμενη μέρα είχε τα γενέθλιά της. Το διασκεδάσαμε πολύ.

Το βράδυ φάγαμε κρέπες και διαβάσαμε λίγες από τις αγαπημένες της ιστορίες. Γνώρισα και τις αδερφές της που πηγαίνουν στο Λύκειο.

Η μέρα έφθασε στο τέλος της. Είμασταν και οι δύο κουρασμένοι για αυτό πήγαμε για ύπνο. Αφού μιλήσαμε για λίγο με φίλησε γλυκά και κοιμηθήκαμε.

Παρέα με τη Γραμματούλα

Γεια σας φίλοι μου.
Σήμερα είναι η σειρά της Γραμματούλας να με πάρει.

Όταν σχολάσαμε από το σχολείο ήρθε και με πήρε ο παππούς της Γραμματούλας. Η Γραμματούλα με γνώρισε στον παππού της και εκείνος είπε ότι είμαι χαριτωμένος. Όταν γυρίσαμε στο σπίτι η Γραμματούλα με γνώρισε στη μαμά της, εκείνη μου είπε ότι είμαι ομορφούλης και μας έβαλε να φάμε σπανακόρυζο. Όταν φάγαμε πήγαμε και είδαμε τηλεόραση. Είδαμε ένα ντοκυμαντέρ και πήγαμε για ύπνο.

Όταν ξυπνήσαμε καθίσαμε και διαβάσαμε Θρησκευτικά. Η Γραμματούλα μου είπε ότι τα Θρησκευτικά της αρέσουν πάρα πολύ. Ύστερα από τα Θρησκευτικά διαβάσαμε Μελέτη. Όταν τη διαβάσαμε γράψαμε Αγγλικά αλλά και διαβάσαμε. Όταν διάβαζε η Γραμματούλα εγώ προσπαθούσα να καταλάβω τι λέει. Πιο μετά πήγαμε κάτω στην παραλία και είδαμε το Λευκό Πύργο και τα μαγαζιά. Εκεί αγοράσαμε πολλά ρούχα και παπούτσια.

Μετά φύγαμε και πήγαμε στο σπίτι με το λεωφορείο. Όταν γυρίσαμε εκεί μας πε΄ριμενε ο αδερφός της. Εκείνος με είδε και είπε ότι είμαι ομορφούλης. Ύστερα πήγαμε στην αδερφή της τη Φωτεινή. Εκείνη είπε ότι είμαι γλυκούλης και χαριτωμένος. Μετά παίξαμε μαζί της και χορέψαμε.

Το βράδυ έφαγα κρέας. Ύστερα πήγαμε για ύπνο. Η Γραμματούλα με έβαλε στο κρεβατάκι μου και μου έδωσε ένα φιλάκι.

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2007

Με την Ελένη

Γεια σας φίλοι μου!
Σήμερα έχει σειρά να με πάρει η Ελένη. Όταν σχολάσαμε την παρασκευή, η Ελένη μου είπε πως θα περάσουμε πολύ ωραία. Όταν λοιπόν πήγαμε στο σπίτι η μαμά της Ελένης είχε φτιάξει για μεσημεριανό παστίτσιο. Όταν τελειώσαμε πλύναμε τα χέρια μας και μετά πήγαμε στο δωμάτιο της Ελένης και παίξαμε επιτραπέζιο, υπολογιστή και είδαμε τηλεόραση. Μόλις τελειώσαμε όλα αυτά η Ελένη και ο Παλληνέας κοιμηθήκανε.

Όταν σηκωθήκαμε το Σάββατο, η Ελένη ήπιε το γάλα της και μετά πήγαμε να δούμε τηλεόραση. Μετά από λίγη ώρα η Ελένη είπε στη μαμά της να πάμε στη θεία της Ελένης. Έτσι κι έγινε. Όταν φτάσαμε στη θεία της, η Ελένη με γνώρισε στις ξαδέρφες της. Μόλις με είδαν μου είπαν ότι είμαι πολύ χαριτωμένο.

Όταν γυρίσαμε, η Ελένη έκατσε κι έκανε τα μαθήματά της κι εγώ στενοχωρήθηκα γιατί η Ελένη με είχε αφήσει μόνο μου, αλλά όταν τελείωσε τα μαθήματά της με πήρε αγκαλιά και με φίλησε. Όταν γύρισε ο μπαμπάς της Ελένης μου είπε ότι είμαι πολύ γυκούλης. Μετά όμως πήγαμε να δούμε τηλεόραση, είδαμε ένα έργο στις 9.00 "Σύνορα της αγάπης". Στις 10.00 η Ελένη και ο Παλληνέας κοιμηθήκανε.

Την Κυριακή που σηκωθήκαμε η Ελένη ήπιε το γάλα και αφού έκανε επανάληψη μετά πήγαμε να δούμε τηλεόραση και είδαμε παιδικές ταινίες.

Το μεσημέρι ο μπαμπάς της Ελένης πήγαμε να φάμε σε μια ταβέρνα. Όταν γυρίσαμε η Ελένη και ο Παλληνέας ήταν πτώματα και έτσι πέσανε να κοιμηθούνε. Όταν σηκωθήκαμε στις 7.00 η ώρα είδα το τηλεπαιχνίδι taxi girl. Στις 9.00 ή ώρα είδα super deal.

Όταν πήγε 10.00 η ώρα η Ελένη και ο Παλληνέας κοιμηθήκανε γιατί αύριο θα πηγαίναμε πάλι σχολείο.
Ανυπομονώ ποιος θα με φιλοξενήσει. Καλή σας νύχτα!

Με τον αγαπημένο μου φίλο Γιάννη

Σήμερα θα πάω στο φίλο μου το Γιάννη.

Μόλις φύγαμε από το σχολείο πήγαμε να πάρουμε τον αδερφό του και μετά πήγαμε στο σπίτι του. Η μαμά του χάρηκε πολύ όταν με είδε. Πλύναμε τα χέρια μας και φάγαμε ψάρια. Ύστερα κάτσαμε να δούμε τηλεόραση.

Το απόγευμα πήγαμε στον στίβο για να αποκτήσουμε δυνατό σώμα και γρηγοράδα. Μόλις τελιώσαμε πήγαμε στο σπίτι. Ξεκουραστήκαμε και πήγαμε στα γερμανικά. Οι φίλοι του χάρηκαν και με αγκάλιασαν. Ξεκίνησε το μάθημα και εγώ ήμουν πολύ ήσυχος. Όταν τελείωσε το μάθημα ο μπαμπάς του που τον λένε Δημήτρη ήρθε να μας πάρει. Μόλις φτάσαμε στο σπίτι παίξαμε μονόπολη όλη η οικογένεια και τους νίηκσα, δεύτερος βγήκε ο Γιάννης, τρίτος ο μπαμπάς, τέταρη η μαμά του που τη λένε Μαρία και πέμπτος ο Νίκος ο αδερφός του. Μετά τις 21.00 είδαμε "Μαρία η άσχημη" και πριν μας πάρει ο ύπνος παραγγείλαμε πίτα γύρο και ήταν νοστιμότατος. Μετά από τόση κουραστική μέρα δεν αντέξαμε άλλο και κοιμηθήκαμε γιατί ήμασταν πτώματα.

Με πολλή αγάπη ο Γιάννης και ο Παλληνέας ο Αθηναίος.

Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2007

Στο σπίτι του Χάρη

Γεια σας φίλοι μου.

Σήμερα πήγα στο σπίτι του Χάρη. Όταν γυρίσαμε από το σχολείο φάγαμε αυγά. Μετά είδα τηλεόραση. Στις 4 ο Χάρης έκανε μαθήματα για τα αγγλικά και ύστερα για το σχολείο.

Το απόγευμα στις 6.30 πήγε αγγλικά. Όταν ήρθε έπαιξε μαζί μου. Είδαμε τηλεόραση, φάγαμε, κάναμε μπάνιο, αργότερα μου έδειξε το σωμάτιό του. Πάνω στο γραφείο του έχει τηλεόραση, βιντεοραδιόφωνο, υδρόγειο σφαίρα, τηλέφωνο, ρολόι και άλλα.

Ύστερα μου έδειξε τη βιβλιοθήκη. Είχε πάρα πολλά βιβλία και έναν υπολογιστή.

Έπαιξα με την αδερφή του τη Βέρα. Η Βέρα πάει πρώτη γυμνασίου, είναι γλυκιά και όμορφη. Παίξαμε υπολογιστή, το παιχνίδι λεγόταν Sims.

Στις 10.15 η μαμά του μας είπε να κοιμηθούμε. Ο Χάρης με σκέπασε, έπεσε και εκείνος στο κρεβάτι. Μου είπε καληνύχτα, έσβησε το φως και κοιμηθήκαμε βαριά.

Ανυπομονώ να μάθω ποιος είναι ο επόμενος.

Σαββατοκύριακο με την Κέλλυ

Γεια σας. Είμαι ο Παλληνέας.

Αυ΄το το Σάββατο βρίσκομαι στο σπίτι της Κέλλυς. Βέβαια για να ακριβολογούμε είμαι από την Παρασκευή το μεσημέρι μετά το σχολείο.

Την Παρασκευή λοιπόν όταν φτάσαμε με τηνΚέλλυ στο σπίτι, μέχρι να ετοιμάσει η μαμά της το φαγητό, εμείς στο δωμάτιό της παίξαμε Uno. Ήταν μαζί μας και ο μικρός της αδερφός ο Γιώργος.
Μετά το φαγητό η Κέλλυ διάβασε τα μαθήματα των Αγγλικών για το φροντιστήριο Αγγλικών και εγώ την άκουγα με πολλή προσοχή. Στις 5 μ.μ. πήγαμε στο φροντιστήριο και μάθαμε πολλά και χρήσιμα πράγματα από τη δασκάλα της Κέλλυς.

Όταν τελείωσε το μάθημα οι γονείς της μας πήγανε για ν απαίξουμε μπόουλιγκ μαζί με δύο φίλους της Κέλλυς. Μπορώ να πω ότι η πρώτη μέρα ήταν πολύ όμορφη.

Το Σάββατο αφού ξυπνήσαμε και ήπιε η Κέλλυ το γάλα της, καθίσαμε να δούμε λίγο τηλεόραση και ύστερα καθίσαμε και διάβασε η Κέλλυ τα μαθήματά της γιατί το απόγευμα προβλέπονταν βόλτα στο χωριό της Ειρνήνης. Και όντως έτσι έγινε. Το απόγευμα ξεκινήσαμε να πάμε.

Η διαδρομή από τον περιφερειακό ήταν πολύ όμορφη, γιατί φαίνονταν όλη η Θεσσαλονίκη φωταγωγημένη. Όταν φτάσαμε έμεινα έκθαμβος! Ένα ολόκληρο χωριό! Αφού καθίσαμε για κάμποση ώρα με κάποιους φίλους, γυρίσαμε στο σπίτι και πέσαμε στα κρεβάτια για έναν καλό υπνάκο.

Την Κυριακή ήταν η μέρα της ξενάγησης. Πήγαμε όλοι μαζί στο Λευκό Πύργο, στο λιμάνι της πόλης που ήταν πολύ όμορφο, σεδιάφορους παλιούς ναούς, στην Καμάρα που βρίσκεται στην Εγνατία. Περάσαμε και έξω από την Έκθεση Θεσσαλονίκης. Επίσης πήγαμε με την Κέλλυ και τους γονείς της στην Άνω Πόλη που βρίσκονται τα αρχαία τείχη της πόλης. Πολύ μου άρεσε ο ναός του Αγίου Δημητρίου.

Αλλά το πιο ωραίο της Κυριακής ήταν το πάρτυ μασκέ που έγινε στο φροντιστήριο της Κέλλυς. Χορός, ξεφάντωμα , ταχυδακτυλουργοί. Τώρα βρισκόμαστε στα κρεβάτια μας για ύπνο . Από αύριο θα πάω σε άλλα παιδιά κι ελπίζω να περάσω τόσο όμορφα, όσο πέρασα με την Κέλλυ.

Πάντως εγώ θα προτείνω να έρθουν μαζί μου από την Αθήνα οι φίλοι μου, την άλλη φορά που θα έρθω για να γνωριστούν κι αυτοί μαζί σας και να περάσουεμ τόσο θαυμάσια όλοι μαζί όπως πέρασα εγώ.

Με τον Ηλία

Γεια σας. Είμαι ο Παλληνέας.

Σήμερα θα με φιλοξενήσει ο φίλος μου ο Ηλίας. Η διαδρομή ήταν ξεκούραστη, γιατί ήμουν μέσα στο κρεβατάκι μου. Όταν πήγαμε στο σπίτι του Ηλία, φάγαμε παστίτσιο.

Μετά ο Ηλίας έκανε τα μαθήματά του και παίξαμε στον υπολογιστή διάφορα παιχνίδια. Ύστερα με έβαλε στο τηλεκατευθυνόμενο αυτοκινητάκι του και κάναμε βόλτες στην αυλή. Κατόπιν ανεβήκαμε στο σπίτι του και παίξαμε χαρτιά.

Μετά παραγγείλαμε μι απίτσα και φάγαμε του σκασμού. Αφού η Ηλίας μου δάβασε ένα παραμύθι που μιλούσε για ένα αρκουδάκι, κοιμηθήκαμε και ταξιδέψαμε στον κόσμο των ονείρων.

Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2007

Γεια σας φίλοι μου!
Σήμερα είναι η σειρά της Ελένης να με πάρει και να με φιλοξενήσει μια νύχτα στο σπίτι της. Α! Κάτι που ξέχασα. Όταν λέω Ελένη, εννοώ την Ελένη Σ. γιατί ξέρετε, μέσα στην τάξη είναι 4 Ελένες!
Λοιπόν όταν με πήρε η Ελένη πήγαμε στο σπίτι της. Όταν φτάσαμε με γνώρισε στους γονείς της που μόλις είχαν γυρίσει από τη δουλειά, στις δύο αδερφές της, τη Μ¨αρθα τη μεγάλη και την Μυρτώ τη μικρή, που κάποιες φορές τη φωνάζουν και "Ντάλτον". Και έτσι όπως ήταν όλα καλά και όλα ωραία βλέπει ο "Ντάλτον" εεεε... η Μυρτώ ήθελα να πω την Ελένη ν απηγαίνει μέσα και "ορμάει" πάνω της για να με πάρει. Ε, τελικά έγινε αυτό που ήθελε.
Τέλος πάντων, μετά πήγαμε στο δωμάτιο και παίξαμε Nintendo. Αφού έπαιξε τη φώναξε ο μπαμπάς της για ν απάει στο στίβο. Εγώ σιγά σιγά πήγα και ξάπλωσα δίπλα σε ένα Tweety. Ξέρετε, η Ελένη έχει τρέλα με τον Tweety, να φανταστείτε έχει 57 πράγματα με τον Tweety. Χώθηκα μέσα στο κρεβάτι και κοιμήθηκα.
Όταν ήρθε μου γνώρισε όλα της τα κουκλάκια: το μεγάλο Tweety, τον Junior Tweety, τον πολύ μικρό Tweety, τον Γουίνι, την Τριδυμούλα, το πάντα (ζώο) τον Παντελή, τον Blue, την Αθηνά, τη νεράιδα ΜΑΡΙΝΑ και... ε αυτούς, δεν είναι και λίγοι. Ας τελειώνουμε, μετά παίξαμε με τη μεγάλη της την αδερφή MONOPOLY. Όπως πάντα νίκησε η μεγάλη της αδερφή η Μάρθα. Ύστερα βάλαμε τις πιτζάμες μας και πήγαμε να δούμε "Μαρία η άσχημη" και μετά το καλύτερο "Παρά 5". Λυθήκαμε στα γέλια.
Όταν τελείωσε ήπιαμε γάλα, πλέναμε τα δόντια μας και πήγαμε για ύπνο. Εγώ μετρούσα αρκουδοπροβατάκια και έτσι με πήρε ο ύπνος.
Καληνύχτα. Ζζζζζζζζζζζζζζζζζζ...

30-01-2007

Γεια σας και πάλι φίλοι μου! Όπως και χθες έτσι και σήμερα θα με έχει η Ελένη γιατί είναι των Τριών Ιεραρχών.
Σήμερα, αφού φάγαμε, πλύναμε τα δόντια μας και ντυθήκαμε, αποφασίσαμε να πάμε στην εκκλησία. Όταν πήγαμε ανάψαμε ένα κεράκι και μετά προχωρήσαμε μέσα.
Όταν τελείωσε οι γονείς της μας είπαν ότι θα πάμε στη Μονή Βλατάδων. Αργότερα που φτάσαμε εκεί ήταν όλα μαγευτικά. Υπήρχαν εκκλησάκια, δέντρα, μαγαζιά με κάρτες, σταυρουδάκια κ.ά., σε ένα σημείο πολύχρωμα παγώνια και το ωραιότερο, είχε θέα όλη τη Θεσσαλονίκη. Μείναμε πολλή ώρα εκεί, μετά πήγαμε να φάμε σε μια ταβέρνα. Μμμμ, ήταν πεντανόστιμο το φαγητό. Εκεί είδαμε κάτι φίλους, πιάσαμε την κουβέντα και έτσι αργήσαμε.
Οταν γυρίσαμε σπίτι είχε σκοτεινιάσει. Ύστερα, αφού τακτοποιηθήκαμε με πήρε η Μυρτώ και έρχισε να χοροπηδάει και να τραγουδάει. Αργότερα ήρθε μια φίλη της Μάρθας για πε΄ριπου μιάμιση ώρα, για να παίξουμε.
Όταν έφυγε, είδαμε όλοι μαζί τηλεόραση και μετά πήγαμε για ύπνο. Η Ελένη μου είπε καληνύχτα και κοιμήθηκα αμέσως. "Καληνύχτα και σε εσάς".
Ζζζζζζζζζζ....