Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2007

Γεια σας φίλοι μου!
Σήμερα είναι η σειρά της Ελένης να με πάρει και να με φιλοξενήσει μια νύχτα στο σπίτι της. Α! Κάτι που ξέχασα. Όταν λέω Ελένη, εννοώ την Ελένη Σ. γιατί ξέρετε, μέσα στην τάξη είναι 4 Ελένες!
Λοιπόν όταν με πήρε η Ελένη πήγαμε στο σπίτι της. Όταν φτάσαμε με γνώρισε στους γονείς της που μόλις είχαν γυρίσει από τη δουλειά, στις δύο αδερφές της, τη Μ¨αρθα τη μεγάλη και την Μυρτώ τη μικρή, που κάποιες φορές τη φωνάζουν και "Ντάλτον". Και έτσι όπως ήταν όλα καλά και όλα ωραία βλέπει ο "Ντάλτον" εεεε... η Μυρτώ ήθελα να πω την Ελένη ν απηγαίνει μέσα και "ορμάει" πάνω της για να με πάρει. Ε, τελικά έγινε αυτό που ήθελε.
Τέλος πάντων, μετά πήγαμε στο δωμάτιο και παίξαμε Nintendo. Αφού έπαιξε τη φώναξε ο μπαμπάς της για ν απάει στο στίβο. Εγώ σιγά σιγά πήγα και ξάπλωσα δίπλα σε ένα Tweety. Ξέρετε, η Ελένη έχει τρέλα με τον Tweety, να φανταστείτε έχει 57 πράγματα με τον Tweety. Χώθηκα μέσα στο κρεβάτι και κοιμήθηκα.
Όταν ήρθε μου γνώρισε όλα της τα κουκλάκια: το μεγάλο Tweety, τον Junior Tweety, τον πολύ μικρό Tweety, τον Γουίνι, την Τριδυμούλα, το πάντα (ζώο) τον Παντελή, τον Blue, την Αθηνά, τη νεράιδα ΜΑΡΙΝΑ και... ε αυτούς, δεν είναι και λίγοι. Ας τελειώνουμε, μετά παίξαμε με τη μεγάλη της την αδερφή MONOPOLY. Όπως πάντα νίκησε η μεγάλη της αδερφή η Μάρθα. Ύστερα βάλαμε τις πιτζάμες μας και πήγαμε να δούμε "Μαρία η άσχημη" και μετά το καλύτερο "Παρά 5". Λυθήκαμε στα γέλια.
Όταν τελείωσε ήπιαμε γάλα, πλέναμε τα δόντια μας και πήγαμε για ύπνο. Εγώ μετρούσα αρκουδοπροβατάκια και έτσι με πήρε ο ύπνος.
Καληνύχτα. Ζζζζζζζζζζζζζζζζζζ...

30-01-2007

Γεια σας και πάλι φίλοι μου! Όπως και χθες έτσι και σήμερα θα με έχει η Ελένη γιατί είναι των Τριών Ιεραρχών.
Σήμερα, αφού φάγαμε, πλύναμε τα δόντια μας και ντυθήκαμε, αποφασίσαμε να πάμε στην εκκλησία. Όταν πήγαμε ανάψαμε ένα κεράκι και μετά προχωρήσαμε μέσα.
Όταν τελείωσε οι γονείς της μας είπαν ότι θα πάμε στη Μονή Βλατάδων. Αργότερα που φτάσαμε εκεί ήταν όλα μαγευτικά. Υπήρχαν εκκλησάκια, δέντρα, μαγαζιά με κάρτες, σταυρουδάκια κ.ά., σε ένα σημείο πολύχρωμα παγώνια και το ωραιότερο, είχε θέα όλη τη Θεσσαλονίκη. Μείναμε πολλή ώρα εκεί, μετά πήγαμε να φάμε σε μια ταβέρνα. Μμμμ, ήταν πεντανόστιμο το φαγητό. Εκεί είδαμε κάτι φίλους, πιάσαμε την κουβέντα και έτσι αργήσαμε.
Οταν γυρίσαμε σπίτι είχε σκοτεινιάσει. Ύστερα, αφού τακτοποιηθήκαμε με πήρε η Μυρτώ και έρχισε να χοροπηδάει και να τραγουδάει. Αργότερα ήρθε μια φίλη της Μάρθας για πε΄ριπου μιάμιση ώρα, για να παίξουμε.
Όταν έφυγε, είδαμε όλοι μαζί τηλεόραση και μετά πήγαμε για ύπνο. Η Ελένη μου είπε καληνύχτα και κοιμήθηκα αμέσως. "Καληνύχτα και σε εσάς".
Ζζζζζζζζζζ....