Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2007

Σαββατοκύριακο με τον Κωνσταντίνο

Γεια σας!
Είμαι ο Παλληνέας από την Αθήνα. Αυτό το Σαββατοκύριακο θα πάω στο σπίτι του Κωνσταντίνου.
Όταν σχολάσαμε περάσαμε από τη γιαγιά του και τον παππού του, γιατί ήταν η μαμά του. Μας πήρε σπίτι του και φάγαμε παστίτσιο. Μετά μου έδειξε το σπίτι του και πήγαμε στο δωμάτιό του να ξεκουραστούμε. Ο Κωνσταντίνος το απόγευμα που σηκωθήκαμε πήγαμε μαζί στα αγγλικά και γυρίσαμε 08.30 στο σπίτι. Παίξαμε Playstation, φάγαμε τσουρέκι με γάλα και κοιμηθήκαμε το βράδυ 22.00 γιατί ήμασταν κουρασμένοι.
Το Σάββατο ξυπνήσαμε, ήπιαμε το γάλα μας, έκανε ο Κωνσταντίνος τα μαθήματά του και μετά βλέπαμε παιδικά. Το μεσημέρι ο μπαμπάς μου έφερε γύρο με πίτα. Ξαπλώσαμε για μεσημέρι, γιατί το απόγευμα έπρεπε να είμαστε ξεκούραστοι για να πάμε στο πάρτυ του συμμαθητή του του Γιώργου. Το απόγευμα πήγαμε στο πάρτυ, πάιξαμε Bowling αργότερα πήγαμε σε μια πιτσαρία, φάγαμε και έσβησε τα κεράκια της τούρτας του. Αργότερα γυρίσαμε στο σπίτι, κάναμε ένα μπάνιο και κοιμηθήκαμε.
Την Κυριακή το πρωί ξυπνήσαμε, ο Κωνσταντίνος έκανε επανάληψη τα μαθήματά του και αφού τελείωσε πήγαμε σε μια ταβερνα του Χορτιάτη, φάγαμε, αργότερα κατεβήκαμε στο Πανόραμα, φάγαμε τρίγωνα του Πανοράματος και γυρίσαμε αργά το απόγευμα. Παίξαμε όλοι μαζί Jenga και κοιμηθήκαμε, γιατί το πρωί είχαμε σχολείο.