Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2007

Με την Εβελίνα

Σήμερα αγαπημένοι μου φίλοι είναι η σειρά της Εβελίνας να με φιλοξενήσει. Όταν σχολάσαμε ήρθε η μαμά της με το αυτοκίνητο και μας πήρε.
Μόλις φτάσαμε στο σπίτι της γνώρισα και το μικρό της αδελφό, το Βασίλη, ο οποίος πηγαίνει στο νηπιαγωγείο. Μετά από λίγο ήρθε και ο πατέρας της από τη δουλειά και καθίσαμε όλοι μαζί να φάμε. Τότε η Εβελίνα με τον αδελφό της του έκαναν μια έκπληξη, γιατί είχε τα γενέθλιά του. Του φέρανε μια ωραία τούρτα με φράουλες και βύσσινα. Ήταν νοστιμότατη.
Μετά το φαγητό πήγαμε στο δωμάτιό της και καθίσαμε να κάνει τα μαθήματά της. Κατά το απογευματάκι που τελειώσαμε με πήρε μαζί της στο φροντιστήριο αγγλικών, όπου είναι στο ίδιο τμήμα με τον Παναγιώτη. Πολύ χάρηκα που ξαναείδα τα παιδιά εκεί.
Όταν σχολάσαμε αντί να με πάει στο σπίτι της, με πήγε μια βόλτα στη γειτονιά της. Είναι τέλεια η περιοχή. Γεμάτη πάρκα και παιδικές χαρές. Πήγαμε και σε ένα μεγάλο κτίριο, όπου εκεί γίνονται συναυλίες, έχει θέατρο, εστιατόρια, καφατέριες και μου είπε πως αυτό το κτίριο ο νομάζεται "Μονή Λαζαριστών".
Όταν γυρίσαμε σπίτι παίξαμε Play Station με τον αδελφό της και μετά φάγαμε όλοι μαζί πίτσα.
Μετά απ' όλη αυτή την κουραστική αλλά και απολαυστική μέρα πήγαμε όλοι μαζί για ύπνο.